fbpx
11.9 C
Stockholm
tisdag, september 28, 2021
Hem Tillväxt Pressmeddelande Dividend Sweden kallar till extra bolagsstämma för att besluta om utdelning av...

Dividend Sweden kallar till extra bolagsstämma för att besluta om utdelning av aktier i Transfer Group

Uppdatering den 22 juni 2021
Dividend Sweden höll idag extra bolagsstämma för att besluta om vinstutdelning av aktier i Transfer Group.

Stämman beslutade om vinstutdelning av högst 11 300 000 aktier i Transfer Group AB (publ). Utdelningen innebär att aktieägarna är berättigade att erhålla 1 aktie i Transfer Group AB (publ) för varje 4 aktier i Dividend Sweden (oavsett aktieslag) som de innehar på avstämningsdagen. Avrundning ska ske nedåt. Avstämningsdag beslutades vara 2 juli 2021. Samtliga beslut fattades av stämman enhälligt.

9 juni 2021
Styrelsen för Dividend Sweden har beslutat att föreslå en extra bolagsstämma att besluta om utdelning av högst 11 300 000 aktier i Transfer Group AB (publ). Utdelningens totala värde är ca 13,5 MSEK. Det framgår av ett pressmeddelande.

Uppdatering: Det föreslagna villkoret är att utdelningen av Transferaktier till Dividends ägare ska vara i kvoten 4:1, det vill säga att ägare erhåller 1 Transferaktie per 4 Dividendaktier per avstämningsdagen. Räknat på emissionskursen i den pågående emissionen motsvarar utdelningen 30 öre per aktie. Beslut om utdelning och avstämningsdag fattas på extrastämman den 22 juni.

Transfer Group är ett säkerhetsföretag som erbjuder tjänster och produkter för morgondagens utmaningar. Transfer har vuxit snabbt genom ett antal förvärv där det senaste är CSG, ett vaktbolag som kommer ha stora möjligheter att fortsätta sin tillväxt.Utifrån första kvartalet 2021 där förvärvade verksamheter ingår, omsätter Transfer Group årligen ca 190 MSEK med ca 10 MSEK i resultat och har ambitionen att fortsätta växa med lönsamhet.

Inför den kommande noteringen pågår nu en nyemission i Transfer Group, där all information finns på länken.

Dividend Sweden AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

PRESSMEDDELANDE

- Advertisment -