CTEK Sweden AB har utsett Pernilla Walfridsson och Jessica Sandström till sin styrelse. Det framgår av ett pressmeddelande.
Pernilla Walfridsson är en erfaren styrelseledamot och finanschef. Pernilla arbetar för närvarande för Nobina, Nordens största kollektivtrafikföretag, och tar med sig betydande strategisk och operativ ledarskapserfarenhet från flera områden, däribland grön teknik och konsumenthandel.
Jessica Sandström har i två decennier arbetet med produktstrategi, kommersialisering och har haft ledande chefspositioner inom bilindustrin. Hon har dokumenterad erfarenhet inom produktutveckling och har under de senaste tio åren drivit utveckling av produkter och lösningar inom e-mobilitet.
– Det är viktig att vi har en mångsidig styrelse med global erfarenhet när vår verksamhet fortsätter att växa och vår kundbas breddas. Detta för att fortsätta vara marknadsledande och uppfylla våra ambitiösa tillväxtmål, säger Hans Stråberg, styrelseordförande i CTEK, och fortsätter:
– Vi är glada över att välkomna Pernilla och Jessica till vår styrelse. De tar med sig expertis från både teknik och greentech-industrin, finansvärlden, fordonsindustri och e-mobilitet. Tillsammans med ledningen kommer styrelsen stötta verksamheten för att möta tillväxtplaner och behålla ett starkt kundengagemang.