Coworking har under det senaste året fortsatt att växa och efterfrågan på flexibla kontorslösningar väntas öka ännu mer de kommande åren. I den här kontexten har CONVENDUM varit en ledande aktör och 2022 var ett händelserikt år för företaget. 2023 väntas bli ett rekordår med sex nya öppningar i Stockholm och Göteborg.

På sju år har CONVENDUM blivit störst inom coworking. Siffror från Yta:s årliga rapport visar att CONVENDUM står för nästan hälften av alla planerade nyöppningar 2023.

“Vi är väldigt glada över tillväxten 2022. Under året öppnade vi fyra nya etableringar och välkomnade över 400 medlemsbolag,” säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

CONVENDUM tillhandahåller alla sina medlemmar, stora bolag, enskilda entreprenörer eller organisationer med premiumkontor, Coworkingytor, flexibla hyresvillkor, lounge, konferens- och mötesanläggning, gym, hög service, lyxiga interiörer. Det gör CONVENDUM till ett uppdrag att skapa rätt förutsättningar för att bolag ska kunna växa och nå sin fulla potential. Detta sammantaget är några anledningar till att fler och fler väljer CONVENDUM.

Trenden är tydlig, bolag och entreprenörer förstår fördelarna med att ha sitt kontor på CONVENDUM, bara under 2022 valde över 450 bolag att flytta sina kontor till CONVENDUMs olika center. 2022 öppnade CONVENDUM fyra nya kontor, och under 2023 kommer det öppnas sex till. I slutet av 2023 kommer det finnas 19 kontor.

På CONVENDUM får även medlemmarna och medlemsbolagen möjlighet att ta del av kreativitet, innovation, nätverk och community, både fysiskt och digitalt, genom CONVENDUMs egna medlemsapp. I anslutning till flaggskeppet på Kungsgatan vid Stureplan och på Odenplan ligger även det egna cafékonceptet CONVENDUM Coffee.

“CONVENDUM ska vara en internationell mötesplats för alla. En plats där olika aktörer, nya och mer etablerade bolag, får tillgång till olika typer av nätverk. Allt vi gör ska bidra till våra medlemsbolags framgångar,” säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

De senaste åren har en rad händelser i världen påverkat förutsättningarna för hur bolag tänker när det kommer till kontoret och nu väntar nya osäkra förutsättningar, stigande ränteläge, hög inflation och förändrade krav på arbetsmiljö. Men trots detta växer coworkingbranschen och efterfrågan på flexibla kontorslösningar ökar. CONVENDUM har visat sig vara en ledande aktör inom branschen och med sina sex kommande öppningar i Stockholm och Göteborg förväntas 2023 bli ett rekordår för företaget.