Uppdaterat 200513

Rapporten som offentliggjordes under morgonen var egentligen inte uppseendeväckande åt något håll utan väldigt nära i linje med förväntningarna, marknaden svarade med att sänka aktien till som lägst 2,20 SEK. Så köpläge på gårdagens artikel var det väl egentligen inte, eller?

Det var köpläge hela morgonen
Under förmiddagen faller bomben, ett insiderköp. VD Jesper Svensson, som inte tidigare varit ägare, köper sina första 75 000 st aktier till kursen 2,78.
Det här fick fart på marknaden av naturliga skäl och i skrivande stund är aktien upp 4,65 % till 2,70 SEK.

Presentation av Jesper idag klockan 15.00
Till saken hör att VD har en inplanerad livesändning idag klockan 15.00, där han ska informera om bolaget till aktieägare och intressenter. Ett förtroendegivande framträdande där innebär högst sannolikt ytterligare en uppgång i aktien.

___________________________________________________________________

Finanstid rapporterade under gårdagen om rusningen i Clemondo efter beskedet att den nya produktionslinan var i drift. På tisdagen faller dock aktien och är straxt efter 17 ner med ca 18 %, hela gårdagens uppgång är raderad och mer därtill.

Oro inför rapport
Clemondo rapporterar i morgon onsdag det första kvartalet 2020 och det ligger nära till hands att fallet bygger på oro inför rapporten tillsammans med en dipp efter uppgång.

Är det rentav köpläge inför rapporten?
Anhängarna i exempelvis aktieägargruppen på Facebook är samstämmiga på det stora hela och tar det som ett tillfälle att fylla på sina depåer inför rapporten. Fundamenta för en högre kurs verkar finnas.