Missa inte detta mycket intressanta avsnitt med JS Security! I detta avsnitt träffar Framtidsbolagens Hampus Rebjö, Christopher Ramstedt, COO och co-founder på JS Security. Det pratas bland annat om teknologin bakom just Datalagring via Blockchain teknik, vilka konkurrenter som finns idag, uppmärksamheten som JS Security mottagit och deras fantastiskt lyckade IPO.

Lyssna på Spotify

JS Security är en svensk blockchain-baserad cybersäkerhetskoncern som är grundad och initialt verksamt i Skandinavien med hela världen som marknad. Bolaget är specialiserade inom datalagring och erbjuder säkerhetsprodukter med blockchainteknologi som grundinfrastruktur. Bolagets huvudsakliga produkt, Delta/NET, är ett decentraliserat datalagringsnätverk med blockchain som grundsten samt huvudsaklig verifierings- och säkerhetskomponent. Kunderna återfinns inom samtliga branscher som lagrar någon form data. Kundgrupperna är företag, organisationer samt myndigheter.

Lyssna på iTunes

‘’Vi är mycket stolta över det vi åstadkommit hittills. Vi arbetar hårt för att konstant utveckla våra produkter och tjänster samtidigt som trycket på försäljning, partnerskap och samarbetet fortsätter att accelerera. Det är därför otroligt roligt och ett kvitto på vårt arbete att JS Securitys närvaro i olika mediekanaler ökar.’’, säger Christopher Ramstedt

Lyssna på Acast