Cecilia Edlund tillsätts som ny försäljningsdirektör på Blocket.
– Jag ser fram emot att växla upp vårt säljarbete tillsammans med mina grymma kollegor, säger Cecilia Edlund.

Blocket är idag Sveriges största marknadsplats med cirka 100 miljoner besök i månaden och fem miljoner besökare i veckan. Genom sina affärsområden köp & sälj, fordon, jobb, utbildning och bostad hjälper marknadsplatsen sina användare och kunder att bidra till en mer hållbar värld och skapa möjligheter för alla. Bolaget är inne i en intensiv tillväxtresa där man jobbar hårt med att ställa om till nästa generations marknadsplats. Säljavdelningen blir en viktig pusselbit i detta.

– Blocket är inne på en av sina största omställningar i modern tid där vi arbetar hårt med att ta ett större grepp om våra användare och kunder och erbjuda mer tjänster för fler tillfällen. Detta kommer kräva mycket av oss och jag är därför glad att kunna tillsätta Cecilia som försäljningsdirektör. Hon har helt rätt kvalitéer och kommer kunna ta vår säljorganisation till nästa nivå, säger Robin Suwe, VD på Blocket.

Cecilia Edlund rekryterades till Blocket för drygt 1,5 år sedan och har senast haft rollen som försäljningschef för Blocket Jobb samt varit tillförordnad försäljningsdirektör för Blocket. Hon har en bakgrund inom media, försäljning och rekrytering och började sin yrkeskarriär som journalist. Nu tar hon över rollen som försäljningsdirektör på Blocket på permanent basis och är även en del i bolagets ledningsgrupp.

– Under min tid på Blocket har vi som bolag utvecklats enormt. Vi har en ambitiös strategi, som jag ser fram emot att fortsatt kunna leverera mot, tillsammans med mitt fantastiska team. Blocket är verkligen på gång och det ska bli otroligt kul att kunna fortsätta ta oss mot nästa generations marknadsplats, säger Cecilia Edlund.