Efter 23 händelserika år är det dags för Care of Swedens grundare Magnus Högberg att lämna över vd-posten. Rollen tilldelas Karl Bülow, tf. vd, med start från årsskiftet 2022. Karl Bülow har arbetat i ledande position för Care of Sweden sedan 2018 genom att ha haft ansvar för marknad, försäljning, kundservice och produkter.

– Det är med stor glädje jag har tackat ja till tjänsten. Care of Swedens värderingar och erbjudande är fantastiskt och jag känner mig väl integrerad i företaget efter att ha arbetat tillsammans med Magnus och teamet under de senaste åren. Våra mål kommer inte att förändras, och planen är på plats, säger Karl Bülow, VD för Care of Sweden.

Care of Sweden har en stark närvaro i Skandinavien, med konkurrenskraftiga produkter och en stark vision som delas av de anställda, något som ger goda förutsättningar framåt där fokus ligger på internationell tillväxt.

– Det viktigaste under företagets tidigare år har varit medarbetarna och så kommer det att förbli. Care of Sweden är en arbetsplats där det ska finnas en tydlig förväntan på rollen, den egna insatsen och en möjlighet att få bli den bästa man kan bli. För att säkerställa att vi uppfyller ägar- och styrelsedirektiven angående vidare expansion har jag tilldelat Pierre Andersson tjänsten som vice vd. Pierre har en lång erfarenhet från produktion i en internationell miljö och har värderingar och en syn på ledarskap som vi delar. Tillsammans skapar vi en solid grund för att ta Care of Sweden vidare framåt, säger Karl Bülow.

Bytet av vd träder i kraft från och med 1 januari 2022. Magnus Högberg kommer att lämna all operativ verksamhet inom bolaget, men behåller sin plats i styrelsen och kommer även i fortsättningen att äga bolaget.

– Vi har haft en bra plan och haft tillräckligt med tid att genomföra bytet. Karl, tillsammans med den starka ledningsgrupp vi har kommer att göra framtiden intressant och jag ser fram emot att följa företagets fortsatta utveckling framåt, säger Magnus Högberg.