Aspire Global har tecknat avtal om att tillhandahålla ITSP Services GmbH sin helhetslösning för plattform och betting i Tyskland.

Aspire Global kommer att tillhandahålla sin plattform och egenutvecklade BtoBet-sportbok till ITSP i Tyskland. Avtalet omfattar även trading- och risktjänster. ITSP kommer att verka genom sin egen tyska bettinglicens. Den tyska marknaden för betting och spel beräknas generera årliga spelintäkter brutto på cirka 6 miljarder EUR inom mindre än fem år.

Dominik Meggeneder på ITSP säger: “Vi har i Aspire Global hittat en partner som uppfyller våra höga krav på teknisk prestanda och förmåga att erbjuda våra spelare branschledande underhållning. Vi har höga förväntningar på vår tyska verksamhet och ser fram emot att erbjuda våra tyska spelare en fantastisk spelupplevelse.”

Aspire Global har idag alla relevanta verktyg för spelare på den reglerade tyska marknaden liksom integrerade lösningar med de främsta betalningsleverantörerna i Tyskland. Den ledande iGaming-leverantören har mött regelkraven och varit live i Tyskland under förlicensperioden. För att möta de nya kraven på den tyska marknaden lanserade Aspire Global sin innovativa BuyWin-lösning i juli förra året, en funktion anpassad för den nya tyska regleringen. Genom denna uppnås ett unikt bidrag på sport- och kasinotransaktioner, vilket gör det möjligt för operatörer att erbjuda vilket innehåll de vill, till en standard-RTP (Return to Player) vilket ger dem en fördel på marknaden.

Tsachi Maimon, VD för Aspire Global, säger: “Vi är mycket glada över samarbetet med ITSP och deras kommande lansering på den snabbt växande, reglerade tyska bettingmarknaden. Avtalet är ännu ett viktigt bevis på styrkan i Aspire Globals konkurrenskraftiga iGaming-erbjudande för reglerade marknader.”