Den nytänkande mäklarfirman med det innovativa konceptet växer så det knakar, nästa kontor att öppna i regin är Åre.

Konceptet med ambassadörer, där du kan tipsa om köpare och säljare och på så sätt få ta del av mäklararvodet, har mottagits väldigt positivt vilket lett till att Ambassadör Fastighetsmäkleri nu öppnar ett nytt kontor i Åre.

Under 2020 startades Ambassadör Fastighetsmäkleri, en nytänkande mäklarbyrå med ett nytt och unikt koncept i branschen. Konceptet bygger på att du som tipsare kan tjäna pengar genom att hitta en säljare eller köpare till ett objekt. Leder det till affär får du ta del av mäklararvodet. Detta medför ett stort mervärde oavsett om du är säljare, köpare eller spekulant.

– “Detta är verkligen ett stort steg för oss, Åre har verkligen varit med från början i våra tankar och vi är otroligt stolta att nu äntligen öppna kontor där”, säger Christian Enström, grundare av Ambassadör

Kontoret kommer vara beläget på Årevägen 75 mitt i centrala Åre och Ambassadör har redan fått äran att sälja ett stort nyproduktionsprojekt i Storlien, vilket är exakt den start man önskar.

– “Vi kommer självklart göra detta med en fantastisk mäklare som varit verksam i branschen under många år och är certifierad mäklare för nyproduktion, Michael Björkung. Detta hade inte varit möjligt utan honom”, säger den andre grundaren Per Johansson. Michael kommer arbeta med både nyproduktion men även med att sälja bostadsrätter och villor i Åre med omnejd.

Ambassadör Fastighetsmäkleri håller verkligen på allvar att etablera sig i dom svenska fjällen med totalt 3 stycken nyproduktionsprojekt som startar i början av 2022.