För fjärde året i rad prisas Aloud som ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag. Genom att driva tillväxt för Sverige och skapa exklusiva och innovativa tekniklösningar till kunderna tilldelas Aloud en Mästargasell.

Kriterier för att få en Mästargasell är att företaget ska ha utsetts till Gasellföretag minst tre gånger eller fler under de 20 år som Dagens industri har utsett Sveriges främsta tillväxtföretag. Till grund för Gasellundersökningen ligger företagets fyra senaste årsredovisningar.

Aloud är pionjärer och branschledande inom ”smarta hem”. De verkar som expertkonsulter inom privata bostäder. I samarbete med inredningsdesigners, arkitekter, byggare och utvecklare skapar Aloud toppmoderna intelligenta hem som förhöjer levnadskvalitén, maximerar komforten och matchar kunders unika behov och livsstil.

Den globala marknaden för intelligenta hem fortsätter i samma tillväxt som de senaste åren. ”Med Alouds tekniska ledarskap och internationella närvaro är företaget väl positionerade för att kunna dra fördel av denna tillväxt”, säger Fredrik Lauve, VD Aloud. Enligt Statistas “Smart home report 2021” beräknas den globala marknaden inom smart hemelektronik nå ett värde på mer än 182 miljarder US dollar fram till 2025, störst är utvecklingen i Nordamerika följt av Europa och Asien.

” Vi vinner marknadsandelar tack vare våra kunders förtroende för vår leverans, kvalitetstänk och våra medarbetare som alltid levererar en hög servicenivå. Genom ett antal nya strategiska samarbeten och en nyetablering i Norge har vi stärkt vår position under våren. Vi hoppas att detta fortsätter ge positiva resultat på både nationell såsom internationell nivå under 2023 ”, säger Fredrik Lauve, VD Aloud.