Almi Invest investerar ytterligare 2,3 miljoner kronor i Stepler, en snabbväxande startup som erbjuder kostnadsfri träningsmotivation genom gamification. Stepler ger användarna poäng för varje steg de tar och belönar dem sedan med attraktiva belöningar. Detta koncept har visat sig vara mycket populärt, och företaget har lockat in ca 15 miljoner kronor i eget kapital och banklån.

Steplers idé är att få folk att röra på sig genom att erbjuda positiva upplevelser och attraktiva belöningar. Genom att främja en hälsosam livsstil bidrar Stepler till en friskare befolkning och ett mer hållbart samhälle.

Stepler, som grundades 2019 i Karlstad, har redan lockat till sig ca 4,0 miljoner användare i Sverige, Norge, Polen och Tyskland. Under Q1 2023 har företaget expanderat till Frankrike, Italien och Spanien. Steplers affärsmodell baseras på annonser och samarbeten med partners.

Almi Invests Fund Manager, Ulf Green, ser Stepler som en genial produkt som är enkel att använda och ger bra stimulans för ökad fysisk aktivitet och bättre hälsa. Med en skalbar affär och ambitiösa tillväxtplaner anses Stepler vara en attraktiv investering.

Daniel Malmqvist, vd på Stepler, uttrycker sin tacksamhet över den nya finansieringen och betonar företagets mål att fortsätta förbättra människors hälsa och välbefinnande. Med finansieringen på plats kan bolaget utöka sin verksamhet och nå ännu fler människor.

Steplers innovativa lösningar hjälper människor att leva ett hälsosammare och lyckligare liv, och företaget är tacksamt för sina investerares stöd och tro på visionen. Stepler har visat sig vara en banbrytande startup som har potential att bidra till en mer hälsosam och hållbar framtid.