AddPro förvärvade i höstas 4dimensions i Danmark med kontor i Köpenhamn och på Jylland. Efter ett mycket framgångsrikt första halvår tillsammans med snabb organiskt tillväxt fortsätter AddPro sin tillväxtresa i Danmark med ett nytt förvärv. Denna gång är det SystemCenter på Jylland som förvärvas och hälsas välkomna till AddProfamiljen.

4dimensions utgör plattformen för AddPros verksamhet i Danmark och med den affären gör koncernen gemensam sak i Sverige och Danmark med ett samgående för att skapa Nordens ledande Business Transformation Partners för företag och organisationer inom säker och effektiv IT. I maj månad kommer 4dimensions namnändras och re-brandas i Danmark som AddPro så det är mycket som händer även på andra sidan sundet.

Båda verksamheterna är inne i en mycket expansiv fas, och med ett sammantaget erbjudande, större geografisk marknad och stor kundbas kommer AddPro i Danmark att utvecklas ännu starkare till fördel för både kunder och medarbetare.

AddPro i Danmark är en mycket framgångsrik verksamhet som utvecklas mycket snabbt under Christian Arndts ledning”, säger Nicklas Persson, CEO och en av grundarna av AddPro. ”På mindre än sex månader har vi på den danska marknaden gått från 0 till över 100 medarbetare och till ca: 250 MSEK i omsättning med god lönsamhet” fortsätter Nicklas Persson.

Vi har nu etablerat AddPro i Danmark med ett riktigt stark team och erbjudande till den Danska marknaden och vi ser mycket stora affärsmöjligheter att fortsätta växa och utveckla vår- och våra kunders affärer i Danmark. Om allt går som vi planerat hoppas jag att vi inom kort kan kommunicera ytterligare fler mycket intressanta nyheter avseende den danska marknaden nu när vi har stark geografisk täckning kopplat till vårt affärserbjudande” avslutar Nicklas Persson.