Fortnox har ingått ett samarbete med Bokadirekt, Sveriges ledande affärssystem och marknadsplats för bokning av tjänster inom skönhet och hälsa. Samarbetet innebär att Fortnox integreras i Bokadirekt. Företagen i skönhets- och hälsobranschen kommer med integrationen att få direkt tillgång till smarta funktioner som hjälper dem i deras företagande.

– Bokadirekt är en stor och viktig aktör inom skönhet och hälsa. Tillsammans kommer vi att skapa ett bättre erbjudande och hjälpa fler företagare att bli mer framgångsrika, säger Ola Bergqvist, affärsområdeschef Företagande.

När Fortnox integreras i Bokadirekt kommer det bli smidigare för fler kunder att ta del av Fortnox företagsplattform. Den största delen av bokföringen kommer att skötas automatiskt. Möjligheten att använda Fortnox via Bokadirekt släpps under hösten 2022.

– Samarbetet med Fortnox är ännu ett steg i vår vision att sömlöst integrera och förenkla bokning, betalning och bokföring, säger Christian Fricke, VD Bokadirekt.

På Bokadirekt.se kan konsumenter söka, boka och betala behandlingar och tjänster med bara några klick. Bokadirekt är även ett heltäckande affärssystem för hälso- och skönhetsbranschen. Varje månad hanterar Bokadirekt över 2 miljoner bokningar hos 22 000 specialister.